Představte si situaci: stojíte v pražírně a slyšíte hlasité srkání. Ne, to není neslušnost. To je cupping – profesionální metoda ochutnávání kávy. A nejlepší zpráva? K ...
Připravit si doma espresso, které chutná jako z vaší oblíbené kavárny, není magie. Stačí pochopit několik klíčových principů a věnovat pozornost detailům, které mají ...
Brew ratio, neboli poměr přípravy, vyjadřuje vztah mezi množstvím použité kávy a výsledným množstvím nápoje. Poměr přípravy je velmi důležitý údaj, jelikož určuje sílu ...
Jedna ze služeb, kterou nabízíme je také pronájem profesionálního kávovaru do vašeho kávového podniku. V dnešním článku proberu, jaké jsou výhody pronajatého kávovaru, a ...
Jakožto part-time barista jsem měl možnost pracovat na mnoha nejrůznějších místech. Výrazně nejvíce času za kávovarem jsem však strávil právě na farmářských trzích. V ...